Category Archives: Clubkampioenschap

Jeugdschaak opnieuw van start !!!

Beste schakers
Nu de vakantie langzamerhand ten einde loopt wordt het weer stilaan tijd om de borden en schaakstukken terug uit de kast te halen!!

Op vrijdag 25 augustus is het zover en openen we om 18.30u ons schaaklokaal in de Soeverein en gaan we opnieuw aan de slag!
Een kalender wordt daarna opgestuurd/meegegeven.

Wie nog graag wat [...]

Albert Schenning kampioen!

Het clubkampioenschap kende dit seizoen een erg spannend verloop.  Slechts op de 10de en laatste speeldag werd er beslist over de titels.  In de elitegroep werd  het duel tussen Albert Schenning en Roy Schoemans beslisssend.  Mede door het feit dat Roy een ronde minder gespeeld had kon hij enkel door winst  z’n titel verlengen.  Na [...]

Snelschaakkampioen NLS nu al bekend!

Op vrijdag 19 februari werd de vierde en laatste ronde van het snelschaakkampioenschap gespeeld.  Twaalf spelers kwamen opdagen voor deze laatste ronde.  Per ronde  worden er 10 partijtjes van 5 minuten bedenktijd per speler betwist.  De drie beste resultaten bepalen de einduitslag.
Roy Schoemans werd clubkampioen met 29 op 30 gevolgd door Wessel van Kessel met [...]

OP ZOEK NAAR NIEUW SCHAAKLOKAAL !!!!

Binnenkort  zullen we spijtig genoeg niet meer terecht kunnen in ons vertrouwde lokaal DE VOLKSMACHT.  Vanaf 2009 tot vandaag waren we met veel plezier te gast bij Rudi en Marie-Jeanne.
Nu ze op 1 april met pensioen gaan en er geen overnemer is komen opdagen (voorlopig althans) moeten we uitkijken naar een ander onderkomen.  En [...]

Wie van de drie ???

Na de negende ronde van het jubileumkampioenschap 2012 is het extra spannend geworden aan de top van de rangschikking.  Door de remises van de twee koplopers is de file alleen maar wat langer geworden.  Door zijn winst tegen Joris profiteert Jim immers maximaal en nestelt zich naast Roy en Wessel aan de top van de [...]

Eén kampioen al gekend !

Op 6 april stond de vierde en laatste ronde van het snelschaakkampioenschap op het programma.  In tegenstelling tot de vorige rondes waren de specialisten deze keer niet op post.  Enkel Albert en Jimmy waren komen opdagen.  Op Roy, Ruud, Wessel, Barry en Vincent was het tevergeefs wachten. Voor Jim en Albert dus een uitgelezen kans om voor [...]

Roy wint het clubkampioenschap

De eerste ronde in de Volksmacht was meteen de laatste van het clubkampioenschap. Roy had een half punt meer dan Ruud en beide heren ontmoetten elkaar. Ruud had wit.
Een spannend duel, waarin Roy zich uiteindelijk de betere toonde en droogjes won. 0-1 en een duidelijke titel voor Roy (de zoveelste). Ruud werd tweede, Jimmy derde.

Eerste ronde club start zonder verrassingen

Vrijdag is ons jaarlijkse clubkampioenschap gestart. De favorieten wonnen allemaal hun partijen. Het club wordt op vrijdagavond in de Seppenherberg gespeeld. Hier de uitslagen:
Roy Schoemans - Bart Wouters 1-0
Willem Gijsbers - Ruud Jansen 0-1
Albert Schenning - Alois Wuyts 1-0
Jimmy Geboers - Joris Luyckx 1-0
Minnoye Filip - Leon Thijs 0-1
Eddy Janssens - Kim Stessens 1/2-1/2
Jens Van [...]

RSS for Posts RSS for Comments